Green Communication

The Green Spark is een communicatie- en projectbureau in de breedste zin van het woord. Het bureau is in te huren voor het schrijven  en maken van creatieve content, voor het organiseren van een duurzaam event, het uitdenken van een strategisch social mediaplan, community beheer of het onderhouden en uitbouwen van public relations.


Green Creative Copywriting

Ben je met jouw bedrijf of onderneming op zoek naar een bureau dat kernachtig, vlot en creatief ingewikkelde materie kan uitleggen over jouw groene product of onderneming? The Green Spark houdt ervan om lekker door te vragen om tot de kern van jouw boodschap te komen en dit om te zetten in creatieve content.


Green Event Management

 

Een product of dienst aan te bieden aan een geschikte doelgroep? En dan het liefst offline? The Green Spark kan met je meedenken wat voor event te organiseren. Van concept tot en met uitvoer. The Green Spark zorgt ervoor dat jouw event er tot in de puntjes verzorgd uitziet en jouw producten en diensten eruit knallen.


Green Social Media management

 

Wil je een community opbouwen? En zoek je een bureau dat kaas heeft gegeten van social media? The Green Spark beheerde eerder social media accounts van grote groene opdrachtgevers en krijgt energie van het bedenken van de juiste doelgroep of content voor jouw accounts.


Green Library

The Green Spark leest, luistert en bekijkt geregeld interessante podcast, video's en artikelen die gaan over het verduurzamen van de Nederlandse samenleving. Binnenkort volgt op deze site een bibliotheek waarin deze artikelen verzameld staan. Verwacht artikelen over groene communicatie, duurzame innovatie, biodiversiteit, de energietransitie en nog veel meer.


Green Pilates

 

Even onthaasten? The Green Spark geeft ook pilates lessen. Bijvoorbeeld in The Green House in Utrecht. Dit zijn rustigere pilates lessen, meestal op een groene locatie. Houdt www.slowpilates.nl in de gaten voor meer informatie.